Honoré δ’O, A simple plan, Villa TD, Kruiskerke-Ruiselede

a-simple-plan

Van 29 augustus tot 20 september organiseren Frank Tuytschaever en Caroline Degezelle de groepstentoonstelling ‘A Simple Plan’ in hun privéwoning in Kruiskerke (bij Tielt), een villa die werd ontworpen door de architect Stéphane Beel.

Curator van dienst is Sam Steverlynck, kunstcriticus voor H ART en De Standaard. Hij selecteerde dertien Belgische en internationale kunstenaars van verschillende generaties: Ruben Bellinckx, Greet Billet, Pierre Bismuth, Leo Copers, Willy De Sauter, Honoré δ’O, Filip Dujardin, René Heyvaert, Ištvan Išt Huzjan, Gert Robijns, D.D. Trans, Roeland Tweelinckx en architecten de vylder vinck taillieu. Hun werk wordt opgesteld in en rond de villa. De meesten van hen maakten speciaal voor de tentoonstelling nieuw werk dat inspeelt op de bijzondere architectuur.

De tentoonstelling is toegankelijk mits reservatie via frank_tuytschaever@hotmail.com.

[sociallinkz]