Jeroen Van Bergen, Huizenzee #2, Galerie Witteveen, Amsterdam

A Amsterdam, Jeroen Van Bergen, participe à une exposition collective à la galerie Witteveen.

HUIZENZEE #2 (curator Korrie Besems) toont een grote diversiteit aan behuizingen. Het huis als beschutting oftewel als ‘een dak boven je hoofd’ mag één van de eerste levensbehoeften van de mens zijn, voor de deelnemende kunstenaars is dit gegeven slechts een startpunt voor nader onderzoek. Het huis wordt door hen verbeeld als stapelbare module, een florerende ruïne, versteende hebzucht, (re-)constructie, zinnebeeld, metafoor voor een ooit utopisch tijdsbeeld óf als een ongrijpbare herinnering.

Oeuvres de : Wim Bosch, Desiree De Baar, Bob Negryn, Frank Van Der Salm, Marjan Teeuwen, Hans Wijninga, Korrie Besems, Oscar Lourens, Jeroen Van Bergen

Du 30 aout au 27 septembre

tc005

Jeroen Van Bergen
Toren Compositie 005 Sloppen
schaal 1:100, 2011
hout, karton en lakverf.

[sociallinkz]